Welcome ! edit account | X2 Profile: No X2 profile found | Site Theme: winter | Account: Sign Up (FREE) User Login

X2 - Sync Front

11 replies [Last post]
lyric666's picture
Offline
Frequenter
Joined: 30/03/2009

When I sync my shop front I am getting item descriptions where the item names are supposed to be. I have tried from two different computers with the same results. Any idea what I am doing wrong?

Moved From shop advice to Help&Support

saudor's picture
Offline
Site Admin
Joined: 10/06/2007

Without knowing any details like browser/OS, etc Im going to say... works perfectly fine for me. on safari/chrome/firefox

-----------------------------
Protect your account
http://www.neopets.com/~punchback_bob
CG information & more

lyric666's picture
Offline
Frequenter
Joined: 30/03/2009

Ok, the trouble I am having is on Avant at home and Chrome at work. I have never had trouble with it before. I will try again now with Avant and if it still won't work I will try Firefox.

saudor's picture
Offline
Site Admin
Joined: 10/06/2007

I never heard of avant but I'm guessing it must run on internet explorer or maybe firefox? is this windows?

-----------------------------
Protect your account
http://www.neopets.com/~punchback_bob
CG information & more

lyric666's picture
Offline
Frequenter
Joined: 30/03/2009

Yes, Avant browser on windows. I have always used it and it worked fine but all of a sudden it doesn't anymore. I just tried firefox and it worked fine there happy

Another problem I am having (the reason I am using the online version instead of the program) is that I am getting errors every time I try and open the portal program. It tells me I need to create a new profile but then it exits out and won't let me. Is there an easy fix for that?

saudor's picture
Offline
Site Admin
Joined: 10/06/2007

-----------------------------
Protect your account
http://www.neopets.com/~punchback_bob
CG information & more

lyric666's picture
Offline
Frequenter
Joined: 30/03/2009

Awesome, thanks!

ocran's picture
Offline
Slacker
Joined: 08/04/2010

I am getting the same error of items not copying correctly from front of shop. Image attached. Using Chrome Version 33.0.1750.154 m. The latest version on a win8 machine with the x2 portal. Image attached.

AttachmentSize
error.png 474.47 KB
saudor's picture
Offline
Site Admin
Joined: 10/06/2007

i will look into this after exams.. are you able to temporarily use firefox or another browser for the time being?

-----------------------------
Protect your account
http://www.neopets.com/~punchback_bob
CG information & more

raquza's picture
Offline
Supreme Master
Joined: 27/04/2009

I had the same problem with a specific item but unlike Ocran the item name went to the number in stock and the number of stock went into the price. However it got fixed when i sold the item, so when i didnt have to paste it in anymore it resolved. Should i buy the item again and try again?

--------------------------
In order to succeed, your desire for success should be greater than your fear of failure~
Bill Cosby

saudor's picture
Offline
Site Admin
Joined: 10/06/2007

What was the item name?

-----------------------------
Protect your account
http://www.neopets.com/~punchback_bob
CG information & more

NeoMallers is made possible through non-obtrusive google ads.
Please consider whitelisting your adblockers to help with costs. Thank you!